
30 i 31 maja w siedzibie firmy AASPEN GRUPA przy ul. Kozienickiej 205 odbędą się Mazowieckie Dni Smaku.
W programie:
30 maja (środa)
10.00 - rozpoczęcie,
11.00 - "Wiosenne inspiracje kulinarne"
11.00 - Herbaciane Smaki Świata - wykład, parzenie herbaty, degustacja
12.15 - Nowoczesne źródła zasilania w obiektach gastronomicznych
31 maja (czwartek)
13.00 - seminarium kulinarne dla kadry zarządzającej - temat: "Jak zarządzać jakością - kolejny etap rozwoju".
15.00 - zakończenie imprezy.
Podczas Mazowieckich Dni Smaku uczniowie z Zespółu Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu będą prezentować swoje umiejętności kulinarne oraz obsługę konsumenta. Odbędą się również prezentacje carvingu, czyli bajecznych dekoracji owocowych, ekologicznej żywności i gotowania techniką sous vide. Ponadto będzie można uzyskać bezpłatne konsultacje z zakresu prawidłowego projektowania kuchni.
Zapraszamy!














