Impreza miała miejsce w pierwszym w Radomiu salonie grilla https://strefagrilla.pl/
Pod okiem prawdziwych Grillmasterów, uczestnicy mieli szansę dowiedzieć się więcej na temat technik grillowania i przyrządzania dań na grillowe uczty!
Menu kursu - Smaki Świata na Grillu.
PRZYSTAWKA: miękkie tacos z meksykańską wołowiną (carnitas), grillowanym guacamole, śmietaną limonkową i kolendrowym colesławem z limonką
DANIA GŁÓWNE: hiszpańska paella z owocami morza; stek nacierany kawą
DESER: pancakes z letnimi jagodami i krem Chantilly
Kursowicze otrzymali: książeczkę z przepisami, fartuch oraz certyfikat!
Organizatorami kursu grillowania WEBER byli StrefaGrilla.pl i Proftechnik: Dom Ogród Grill Basen Spa
Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji.
























































Napisz komentarz
Komentarze