Masarnię założono w 1990 roku jako małą firmę w ramach scalenia bogatych tradycji wędliniarskich w rodzinie państwa Krystyny i Józefa Krzyżanowskich. Pasję zaszczepiono również w synach, którzy z oddaniem kontynuują dziedzictwo. Właściciele firmy podkreślają, że budując masarnię od podstaw, uczynili z niej nie tylko miejsce pracy, ale właściwie sposób na życie, i to osobiste podejście wyróżnia Elmas na rynku.
O wysoką jakość wyrobów dba się na każdym etapie produkcji, czyli począwszy od zakupu żywca hodowanego w ekologicznych regionach Polski, a skończywszy na miłej i profesjonalnej obsłudze w sklepach, do których mięsa i wędliny są dostarczane nawet dwa razy w ciągu dnia. Dzięki temu produktu zachowują wyjątkową świeżość oraz piękny zapach i wygląd.
- Jesteśmy firmą, która mocno ceni sobie sugestie naszych Klientów. To wszystko, jak również niepowtarzalny smak i aromat naszych mięs i wędlin sprawiają, iż cieszymy się wyjątkowym zaufaniem. Świadczy o tym dynamiczny rozwój naszej masarni. Posiadamy obecnie ponad 40 sklepów ulokowanych w 3 województwach, a wychodząc naprzeciw naszym Klientom w planach mamy kolejne inwestycje - mówią państwo Krystyna i Józef Krzyżanowscy.
Właściciele firmy podkreślają, że Elmas nie odniósłby sukcesu bez rzetelnych i lojalnych pracowników, którzy są mocno zaangażowani w rozwój firmy.
TEKST SPONSOROWANY