- Zależy nam na tym by klient miał możliwość sięgnąć po towar z najwyższej półki. Dostawy premium mamy w każdy czwartek - mówi Thomas Renard-Chardin, prezes E.Leclerc Radom.
Towary premium charakteryzuje doskonała jakość, sprawdzone pochodzenie oraz niepowtarzalne walory smakowe. W naszej ofercie znajdują się wyselekcjonowane odmiany owoców, warzywa, owoce morza, ryby i drób. Wiele z nich opatrzonych jest znakiem Label Rouge - czyli prestiżowym odznaczeniem przyznawanym przez francuskie Ministerstwo Rolnictwa dla produktów wykazujących najwyższą jakość i smak.
O istnieniu fioletowej marchewki czy topinamburu (słonecznik bulwiasty) wiele osób wie tylko z programów kulinarnych. Podobnie w przypadku karczochów, które świetnie sprawdzają się jako przystawka i królują w europejskiej kuchni. Teraz te produkty można kupić w E.Leclerc Radom. - Informujemy klientów jak je przechowywać i się z nimi obejść, czyli jak je obrać, pokroić, porcjować. Dostawy towarów premium trafiają do nas w każdy czwartek. Klient może przyjść do naszego sklepu i wybrać to co go interesuje, bądź dokonać zamówienia na przyszły tydzień. Wystarczy do piątku wysłać maila na adres zamówienia eleclerc.com.pl, a już w kolejny czwartek świeże produkty będą do odbioru w naszym hipermarkecie - informuje Thomas Renard-Chardin.
Wśród produktów premium znalazły się m.in.: mango prosto z Peru; czerwone pomarańcze z Walencji; ananas Victoria – odmiana ananasa pochodzącego z Mauritiusa czy żółty kurczak kukurydziany z farmy w Gers. Wśród owoców morza znalazły krewetki Madagaskar, ostrygi i małże Świętego Jakuba (przegrzebki).















Napisz komentarz
Komentarze