Pokaz kulinarny w wykonaniu Anny Kosterny-Kaczmarek, znanej radomskiej blogerki kulinarnej, był jedną z atrakcji „Tygodnia francuskiego w hiperparkecie E. Leclerc. Obserwatorzy mogli jednocześnie skosztować np. smażonych blin z pastą z tuńczyka czy łososia, z kawiorem, korniszonem, francuską kiełbasą dojrzewającą i orzechami czy croissantów z francuskim serem pleśniowym i dżemem z jeżyn.
"Tydzień francuski" w E.Leclerc




- Ludzie bardzo pozytywnie reagują na takie pokazy kulinarne. Croissanty, co mnie zaskoczyło, wzbudziły duże zainteresowanie. były osoby bardzo pozytywnie zaskoczone tym smakiem, połączeniem sera pleśniowego z dżemem – mówi Anna KosternaKaczmarek. - Wiele osób nie znało niektórych smaków, jak choćby krem z kasztanów, który próbowały po raz pierwszy.
Anna Kosterna-Kaczmarek prowadzi blog "Czosnek w pomidorach"; na stałe także współpracuje z radomskim hipermarketem E. Leclerc.
Najświeższe wiadomości z Radomia i regionu znajdziesz na profilu CoZaDzien.pl na Facebooku - TUTAJ.














